Ukratko o našem preduzeću

ferguson-spolja01Osnovna delatnost našeg preduzeća je prodaja traktorskih rezervnih delova kao i delova za ostalu poljoprivrednu mehanizaciju. U širokoj ponudi delova možete naći: delove za traktore IMT, IMR, URSUS, zatim delove za motokultivatore, traktorske kose svih vrsta.

U našoj prodavnici možete naći i delove za rotacione kose kao i kompletan program IMT Boljevac.
U našoj ponudi takođe imamo i veliki izbor vijčane robe, delovieza cisterne, prese, skupljače, sejalice, prskalice….
Širok asortiman motornih ulja, maziva i filtera za sve vaše poljoprivredne mašine.

Naše preduzeće je od 2015. godine potpisalo ugovor za distributerstvo Italijanskog prozvođača baštenskog programa OLEO- MAC. Program OLEO – MAC obuhvata motorne testere, motorne kose, motorni uređaje, električne uređaje, kosačice, motokultivatore…

ferguson-unutra02

Ovlašćeni smo distributeri u Svilajncu za sledeće brendove FKL Temerin, Auto Ventil Zip  Uzice, Fad Gornji Milanovac.

Od osnivanja pa do danas negujemo odgovoran, precizan, dinamičan i posvećen odnos prema kupcima, dobavljačima i svim poslovnim partnerima.
Svoju budućnost gradimo na čvrstim osnovama a to je poverenje i zadovoljstvo naših kupaca kao i ponos nas samih na ono što radimo i što jesmo.

Da bismo obezbedili dugoročan uspeh s obzirom na sve veći broj izazova održivosti, dugoročno i konstantno smo posvećeni ispunjenju ovih ciljeva.

Naša misija

Pružiti svojim kupcima najviše po najpovoljnim cenama. Raznovrsnošću originalnim delovima kao i saradnjom sa najboljim domaćim i stranim proizvođačima, izlazimo u susret svim svojim kupcima sa najboljim i najkvalitetnijim originalnim delovima za poljoprivrednu mehanizaciju.

Osnovni ciljevi i principi

  • Od osnivanja do sada negujemo odgovoran, precizan, dinamičan i posvećen odnos prema kupcima, dobavljačima i svim poslovnim partnerima.

  • Svoju budućnost gradimo na čvrstim osnovama a to je poverenje i zadovoljstvo naših kupaca kao i ponos nas samih na ono što radimo i što jesmo.

  • Da bismo obezbedili dugoročan uspeh s obzirom na sve veći broj izazova održivosti, dugoročno i konstantno smo posvećeni ispunjenju ovih ciljeva.

Prednosti kupovine kod nas

Dugogodišnje iskustvo
Kvalitetni originalni delovi
Saveti naših stručnjaka u odabiru delova
Povoljne cene

Naš prodajni program

Osnovna delatnost našeg preduzeća je prodaja traktorskih rezervnih delova kao i delova za ostalu poljoprivrednu mehanizaciju.

Prodajni program
Rezervni delovi za traktore

Rezervni delovi za traktore IMT, IMR, URSUS, UNIVERSAL

Rezervni delovi za motokultivatore

Rezervni delovi za motokultivatore.

Rezervni delovi za poljoprivrednu mehanizaciju

Delovi za rotacione kose kao i kompletan program IMT Boljevac. Traktorske kose svih vrsta. Rezervni delovi za cisterne, prese, skupljače, sejalice, prskalice.

Kvalitetna ulja, maziva i vijačna roba

Širok asortiman motornih ulja, maziva i filtera. Veliki izbor vijčane robe.

Ovlašćeni distributeri

Ovlašćeni smo distributeri u Svilajncu za sledeće brendove: FKL Temerin, Auto Ventil Zip UziceFad Gornji Milanovac.

Distributer OLEO-MAC proizvoda

Naše preduzeće je od 2015. godine potpisalo ugovor za distributerstvo Italijanskog prozvođača baštenskog programa OLEO- MAC. Program OLEO – MAC sadrži motorne testere, motorne kose, motorne uređaje, električne uređaje, kosačice, motokultivatore…